Mezőkövesd-Zsóry – Békéscsaba 1912 Előre

Felkészülési mérkőzés

Mezőkövesd-Zsóry – Békéscsaba 1912 Előre

1-1 (0-0)

Időpont: 2018. július 14. (szombat) 12:30 óra

Helyszín: Zsóry-Campingben található edzőpálya

Cím: 3400 Mezőkövesd, Napfürdő út 2.

Játékvezető: ?

Asszisztensek: ?

Mezőkövesd: Dombó Dávid, Farkas Dániel, Hudák Dávid, Szalai Attila, Vadnai Dániel, Szeles Tamás, Iszlai Bence, Tóth Bence, Cseri Tamás, Stefan Drazic, Koszta Márk. Cserék: ?????.
Vezetőedző: Kuttor Attila

Békéscsaba: Ribánszki László, Pilán Márkó, Nagy Sándor, Szélpál Norbert, Mészáros Márk, Lustyik Levente, Király Patrik, Hursán György, Gránicz Patrik, Viczián Ádám, Szatmári István. Cserék: Czinanó Antal Áron, Tóth Dániel, Babinyecz Balázs, Urbin Péter, Mezei Szabolcs, Dávid Zoltán, Zahorán Balázs.
Vezetőedző: Boér Gábor

Gólszerző: Szatmári István (56. perc), Koszta Márk (61. perc).

Boér Gábor: – Nagyon jó erőfelmérő volt számunkra a mai mérkőzés, mondhatni hogy egy stabil NB I-es csapat ellen játszottunk és semmilyen téren nem vallottunk szégyent, sőt a meccs bizonyos időszakaiban játékban, agresszivitásban és fizikálisan is föléjük tudtunk nőni. Mondhatom azt is, hogy több lehetőséget dolgoztunk ki, mint a vendéglátó csapat, de nyilván – a múltkor is elmondtam, most is elmondom – a helyén kell kezelni a dolgokat. Rengeteg munka vár még ránk, ez csak az út eleje, nagyon sokat kell dolgozni ennek a fiatal csapatnak. Látszik, hogy a srácok fogékonyak a munkára, az akarat és a szándék megvan, jó szellemiségű társaság kezd összekovácsolódni, de ha egy pillanatra is hátradőlünk, magunkat fogjuk kivégezni. Úgyhogy elindultunk egy úton, amiről nem szabad letérni, és ha ilyen ütemben és minőségben dolgozik tovább mindenki, akkor talán lehet egy szép évünk, ami egyáltalán nem lesz egyszerű. Minden mérkőzés más, és folyamatosan maximális koncentrációval kell a bajnokságban pályára lépnünk, csakis úgy lehetünk eredményesek. Megyünk tovább, dolgozunk tovább. Holnap még van egy regeneráló tréning, aztán mindenki hazamehet a családjához. Kedden pedig folytatódik a munka, két edzőmeccsünk lesz még a héten, a szombati Jászberény elleni főpróbával. Kevés idő van, sok elvégzendő munka áll még előttünk, de sosem a felkészülés öt hetében gondolkoztam, hanem a 38 előttünk álló mérkőzésben. Nem az első bajnokira kell ezer százalékosan felkészülni, hanem végig kell tudni tisztességesen vinni az egész bajnokságot.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/2121793094702363/

line_purple

Print Friendly, PDF & Email