Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

Megyei I. osztály 2018/2019. 6. forduló

Békéscsaba 1912 Előre II. – Körösladányi MSK

1-2 (1-0)

Figyelem! A mérkőzésre belépőjegy váltása kötelező, mely egységesen 500,- forintba kerül.

A 14 éven aluliak díjmentesen tekinthetik meg a mérkőzést.

Időpont: 2018. szeptember 14. (péntek) 16:00 óra

Helyszín: Békéscsaba Labdarúgó Akadémia

Cím: 5600 Békéscsaba, 4-es Honvéd utca 11.

Játékvezető: Gyuga Zsolt

Asszisztensek: Zacsok Imre, Farkas Csaba Zsolt

Békéscsaba: Uram János, Kmetykó Márk, Nyéki Boldizsár, Ilyés Tamás, Bukor Zoltán Márk, Mácsai László, Balog Zsolt, Styecz Bence, Borbély Zsombor, Láza Dévald Márk, Zsilinszki Martin. Cserék: Baráth Bence, Fodor Zsombor, Kovács Tamás, Körömi Zoltán, Maruntelu Mihai Erik, Varga Tamás Károly, Balogh Sándor.
Vezetőedző: Brlázs István Gábor

Körösladány: Nagy Bálint Antal, Juhász Dániel, Knyihár Dániel, Bozsó Milán, Bagyinszki Attila, Papp Zsolt, Zelenyánszki László, Szántó Mihály Sándor, Hajdu Zsolt, Krajcs Gábor, Burai Dávid. Cserék: Ruzsa Zoltán, Zsibrita Gergő, Farkasinszki László, Fülöp Tamás, Zsíros Péter, Laksteter Jován.
Vezetőedző: Fodor Sándor

Gólszerzők: Ilyés Tamás (37. perc), Papp Zsolt (77. perc), Ruzsa Zoltán (88. perc).

Sárga lapok: Borbély Zsombor (34. perc), Zsíros Péter (45. perc), Krajcs Gábor (80. perc), Varga Tamás Károly (83. perc).

Az Előre második számú csapatának vendége a Körösladány volt, amely ősszel még nem tudott nyerni házon kívül.

Az első félidőben a látogatók birtokolták többet a labdát, állandósuló mezőnyfölényük azonban nem társult helyzetekkel. Mivel a lila-fehérek inkább a biztonságot tartották szem előtt, némileg váratlanul szereztek vezetést Ilyés Tamás révén, az első játékrész hajrájához közeledve.

Szünet után is a Körösladány maradt támadásban, de sokáig nem tudott mit kezdeni a jól visszazáró csabaiakkal. Papp Zsoltnak a 77. percben sikerült megtörnie a jeget, aki egy szép egyéni megmozdulásból egyenlített. A vendégek nem elégedtek meg az egyik ponttal, és 11 perccel később egy nagy bedobásnál Ruzsa Zoltán fejesével a fordítás is összejött számukra.

Mindent egybevetve a többet kezdeményező ladányiak sikere nem érdemtelen, az Előre fiataljai rutintalanságuk miatt maradtak pont nélkül, így a tabella ötödik helyét is át kellett adniuk vendégeiknek.

Sok csabai fiatal még csak most szokja a felnőtt szintű focit, ennek ellenére jó úton haladnak a lila-fehérek, akik rendre stabil képet festenek magukról. Kondoroson is közel jártak a pontszerzéshez, mivel még az utolsó másodpercekben is akadt lehetőségük az egyenlítésre. A látogatók számára nem indult túlságosan szerencsésen az évad, ezért sem igazán hibázhatnak többet vendégségben, különben könnyen szem elől veszítik a közvetlen élmezőnyt.

Csatlakozzon YouTube csatornánkhoz:

Jegyzőkönyv

line_purple

Csatlakozzon az eseményhez facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/186902975442013/

Print Friendly, PDF & Email